Értékálló

A legbiztosabb megtakarítás

Pontos

Mindíg időben szállítunk

Megbízhatóság

Több mint tíz éve a piacon

Már kis összeggel is

Rendszeres megtakarítási formában is

Garancia

NEBIH engedéllyel dolgozunk

Gyártók

 

Argor Chiasso

Az elnevezés egy francia eredetű mozaikszóból ered (argent et or), jelentése: arany és ezüst. A céget 1951-ben hozták létre arany-, ezüst-, palládium- és platinatömbök gyártására és finomítására. Ma a legnagyobb nemesfémgyártó, vizsgáló és kereskedő. Központjuk a svájci Mendrisio-ban található, közel az olasz határhoz Chiasso-nál, de működő irodájuk van Zug-ban, a németországi Pforzheim-ben, és Santiago városában, Chilében.

 

Argor Heraeus

Az Argor Heraeus egy stratégiai szövetségből jött létre: Argor-Heraeus-Commerzbank-Münze Österreich. Az erős partnerekkel való szövetség nemcsak a fontos nyersanyagokat, hanem a fejlett technológiát és a Heraeus „kutatás fejlesztését” is biztosítja az Argor-Heraeus számára. A nemzetközi Commerzbank stabil pénzügyi háttere, a neves Osztrák Állami Pénzverde értékes tapasztalatai, valamint know-how-ja az értékesítés területén, mind hozzájárultak ahhoz, hogy az Argor Heraeus mára minden területen kompetenssé és stabillá válhasson. Önmagát a gyártók és fogyasztók között pozícionálva az Argor Heraeus minden nemesfém üzletben érintett vállalkozás ideális partnerévé vált: bányák, kereskedők, központi és kereskedelmi bankok, pénzverdék, ékszerészek és óragyártók, nemesfém kereskedők.

Rendelkeznek a Svájci Központi Nemesfém Ellenőrző Iroda kereskedelmi, kohászati és bevizsgálási engedélyével. Nemzetközileg elismert LBMA Good Delivery minősítésű gyártó, elbíráló, finomító, és a szövetség tagja. A világ azon 5 nemesfémgyártója közé tartozik, akiket az LBMA kinevezett a Good Delivery tagság feltételeinek vizsgálatára, ellenőrzésére és elbírálására. Akkreditált a londoni (LBMA, LME), a tokiói (TOCOM) és a New-Yorki (NYMEX, COMEX) tőzsdéken.

 

Heraeus

A globális nemesfém-, és technológiai csoport székhelye a németországi Hanauban található. Piacvezető a nemesfém feldolgozás technológiájában, fogászati eszközökben, érzékelők, kvarcüvegek és a speciális fényforrások gyártásának területén. 2004-ben a cég 8,3 milliárd eurós árbevételt generált, világszerte több mint 9800 alkalmazottal, több mint 100 leányvállalattal, és partnervállalattal. Az 1851-ben alapított cég széles termék választéka által viszonylag függetlenné vált az ipari szektor fejlődésétől.

 

Az anyavállalat tevékenységi köre a nemes anyagok előállítása és forgalmazása, valamint komplex anyag feldolgozási folyamatok alkalmazása. A vállalat sikere a stabil gazdasági hátterén, hatékony és szolgáltatásorientált ügyfélkapcsolatain, a speciális piacok állandó kutatásán és figyelésén, a minőség kiválóságán, és a magasan képzett alkalmazottakon alapszik. A Heraeus hat vállalatot egyesít, ezek egyike a W. C. Heraeus Nemesfémek.

 

Umicore

A belga központú cég világvezető a nemesfémek újrahasznosításában. London Bullion Market Association (LBMA) által elismert cég, Good Delivery minősítéssel rendelkezik.

 

Allgemeine AG

1891-ben alapították Pforzheim-ben, a német ékszerész ipar szívében, és ma is Európa vezető nemesfém finomítói közé tartozik. Szintén az LBMA által akkreditált gyártó Good Delivery minősítésű arany és ezüst tömbökkel.

 

Degussa

Német Arany- és Nemesfémvállalat. Németország legkeresettebb arany tömbjei a Degussa tömbök. Ezek gazdag méret- és formaválasztékban kerülnek forgalomba, és népszerűségük miatt beszerzésük gyakorta nehézségekbe ütközik.

 

Ögussa

140 éves hagyományokkal rendelkező osztrák nemesfém feldolgozó és forgalmazó vállalat. Története szorosan összefügg a német Degussa és Allgemeine AG történetével. Az Umicore-csoport tagja. Leányvállalataival piacvezető Ausztriában. Vevői körébe az aranyművesek és ékszeripar, nagy- és kisipari ügyfelek, magánszemélyek, fogászati laboratóriumok és fogorvosok tartoznak. A nemesfém körforgásának teljes palettáját kínálják: a nemesfém-menedzselést, nemesfém visszanyerést, félkész termékeket, félgyártmányokat.