Értékálló

A legbiztosabb megtakarítás

Pontos

Mindíg időben szállítunk

Megbízhatóság

Több mint tíz éve a piacon

Már kis összeggel is

Rendszeres megtakarítási formában is

Garancia

NEBIH engedéllyel dolgozunk

Az aranyvásárlásról


Ügyfeleinknek mindig hangsúlyozzuk, hogy a nemesfémek vásárlása nem a pénz elköltését jelenti, hanem épp ellenkezőleg - annak megőrzését. Amennyiben bankszámlán, vagy papírpénzben tartja pénzét, az egy fölösleges kiadást jelent a banki költségek, az adók és az infláció miatt, és kockázatot az esetleges bankcsődök, vagy bankszámla zárolások miatt. Napjainkban sajnos mindegyik jelenséget közelről ismerjük. A fizikai nemesfémeknél erről nincs szó: a fizikai arany és ezüst birtoklásával kivétel nélkül minden pénzügyi kockázatot kivéd.

 

Az arany-tartalek.com megbízható forrást jelent arany és ezüst beszerzésére.


Mi közvetlenül az állami pénzverdéktől szállítjuk Önnek az érméket és tömböket. Nemesfém-kínálatunkban csak nemzetközileg elismert aranyrudak, érmék szerepelnek, és ugyanez vonatkozik az ezüstre is.

Az általunk forgalmazott nemesfémek előnyei túl a már említett biztonságon és értékállóságon:Mindezen feltételek együttes megléte nyújt vásárlóinknak biztonságot és nyugalmat.


  1. Arany és ezüst árlistánkat úgy alakítottuk ki, hogy mindenki (anyagi helyzettől függetlenül) megtalálja benne a neki megfelelő megtakarítási formát, és módot.
  2. Az arany és ezüst érmékről részletes leírást a termékek menüpont alatt talál.
  3. Az arany és ezüst tömbök gyártóiról bővebben itt tájékozódhat.

 

Hiszünk abban, hogy vállalkozásunkkal egy jobb jövő megalapozásához járulunk hozzá olyan módon, hogy egy felelősségteljes gondolkodásmódra ösztönözzük az embereket. Az arany-tartalek.com azoknak a magánszemélyeknek és szervezeteknek nyújt segítséget, akik a jövőbe tekintve szeretnének biztonságot és jólétet teremteni maguknak, családjuknak és környezetüknek.

 

Gratulálunk döntéséhez, és nemesfém-megtakarításához.

 

Üdvözlettel,

 

Ádám János és Humpester Attila

cégtulajdonosok