Értékálló

A legbiztosabb megtakarítás

Pontos

Mindíg időben szállítunk

Megbízhatóság

Több mint tíz éve a piacon

Már kis összeggel is

Rendszeres megtakarítási formában is

Garancia

NEBIH engedéllyel dolgozunk„Aranytartalék” szavunk őseinktől származik, és a magyar nyelv bölcsességei között tartjuk számon. A mai napig használjuk, ha valami értékes, biztonságot nyújtó dologról beszélünk, ami éppen a legjobbkor jön.

 

Cégünket

2009-ben alapítottuk azzal a céllal, hogy a magyar magánszemélyeknek, cégeknek kínáljunk befektetési aranyat megtakarítási célra. Nemzetközi partnereinkkel együttműködve korrekt árakon kínáljuk termékeinket, melyek a nemzetközi kereskedelmi sztenderdeknek megfelelnek.

Hangsúlyozzuk, hogy ez nemcsak a nagybefektetőknek szóló üzlet. Weboldalunkon mindenki számára elérhetővé tesszük az aranyat. Anyagi helyzettől függetlenül minden embernek egyaránt fontos az, hogy szükséghelyzetben legyenek forrásai. Ezen az oldalon azok is megtalálják a számításukat, akik nem rendelkeznek nagy indulótőkével. Vállalkozásunk célja, hogy szemléletet teremtsünk a megtakarítások terén, mégpedig ennek egyik legősibb, és ezért legbiztonságosabb formájában, a nemesfémekben.

 

Legjobbkor jön.

A gazdaságunk régóta nem volt már ennyire érzékeny, mint manapság. A nemzeti valuták értéke folyamatosan ingadozik, anyagi helyzetünk, biztonságunk már nem különíthető el a Föld többi országának pénzügyi helyzetétől, a globális gazdasági folyamatoktól. A mai papír- és számlapénz értéke tünékenynek nevezhető a növekvő infláció miatt. Az is tény viszont, hogy az arany 5000 éve biztos pont. Szakértők szerint, mindenkinek vagyona egy részét (ez általában 5-10%) célszerű nemesfémekben tartani, mert megőrzi vásárló erejét, a Földön mindenhol elismerik és elfogadják.

 

ARANY-TARTALÉK.COM

Fent említett célkitűzéseink mellett további küldetésünk, hogy háttértudást, általános és gazdasági ismereteket nyújtsunk, amelyekből tájékozódva bárki elérheti, hogy számára az arany és ezüst többé ne egy álom legyen, hanem a mindennapok eszköze, mindannyiunk megtakarítása, és biztonsága.